MSc Aleksandra Stevanović - Univerzitet Metropolitan

MSc Aleksandra Stevanović

Asistent

OBLAST ISTRAŽIVANJA:
Metodika nastave matematike, pedagoški i psihološki aspekti učenja, primena IKT u nastavi, prilagaodljivi i personalizovani sistemi za e-učenje.

OBRAZOVANJE I USAVRŠAVANJA:
Diplomirala na osnovnim studijama (2011.), na master studijama (2012.) na Matematičkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Student završne godine doktorskih studija na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu. Studentska razmena (2014.) na Univerzitetu Jyvaskyla, Finska. Letnja škola (2017.) Radboud Univerzitet, Holandija.

PROFESIONALNA KARIJERA: 
Angažovana kao asistent na matematičkim predmetima na Fakultetu informacionih tehnologija Univerziteta Metropolitan u Beogradu, od oktobra 2016. godine. Nastavnik matematike u OŠ „Vasa Čarapić“ u Beogradu od septembra 2017. godine. Profesor matematike i informatike osnovnih I srednjih škola od 2011. godine.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove