Univerzitet Metropolitan u saradnji sa predavačem kursa „Nauči da vodiš internet prodavnicu“, Zoranom Milidrag, Regionalnim direktorom E-commerce-a za koncepte Sport Vision i Buzz u Srbiji i regionu, uspešno je obučio i treću grupu polaznika, novih E-commerce menadžera.
 
Kurs je trajao 8 nedelja i mogao je da se prati uživo ili putem live stream-a, tako da su polaznici bili u prilici da biraju način pristupa kursu koji njima odgovara. Takođe su imali priliku da uče od vrhunskog predavača, Zorane Milidrag stručnjaka iz ove oblasti sa dugogodišnjim iskustvom. Cilj kursa je da polaznicima prenese kompletno znanje, neophodno za uspešno obavljanje posla E-commerce menadžera (menadžera online prodaje).
 
Internet prodaja neverovatnom brzinom prerasta klasičan vid kupovine, jer benefiti od online prodaje/kupovine su značajni i za prodavca, i za kupca. Menadžeri online prodaje (E-commerce menadžeri) spadaju u jedne od najtraženijih kadrova na tržištu rada, jer svojim znanjem doprinose razvoju kompanije i stiču lojalnost prema sve zahtevnijim kupcima.