Projekat Univerziteta Metropolitan – Student2Student nastavlja sa realizacijom, ali sada u okviru webinara i teme Pokretanje sopstvenog biznisa“ koji će voditi stipendistkinja i studentkinja Fakulteta za menadžment, Sara Broćić.

 

Besplatan webinar će se održati u sredu, 15. aprila 2020. godine od 18h preko Zoom platforme, a kao izuzetno važan, sa ciljem da se svim MET studentima omogući besplatno usavršavanje iz oblasti menadžmenta. Takođe studenti će imati priliku da nauče – kako da razviju svoje ideje, pronađu motivaciju i pokrenu sopstveni biznis.

 

Tema prvog MET webinara powered by MET student pod nazivom „Pokretanje sopstvenog biznisa“ će sadržati osnovne smernice za mlade, koji u budućnosti žele da pokrenu svoj biznis. Kroz ovu temu, studenti će sa Sarom proći od osnivanja ideje pa do kreiranja biznis plana, kao i osnovnih komponenti istog. Kako je Sara istakla: „Moja ideja je da centralna tema webinara bude pokretanje sopstvenog biznisa. Faze kroz koje bismo prolazili jesu: motivacija, kreiranje ideje, ocenjivanje ideje, identifikacija neophodnih resursa, kreiranje biznis plana, pripreme za ulazak u posao i finalne pripreme.“

 

Stipendistkinja Fakulteta za menadžment, Sara Broćić je uspešna studentkinja Univerziteta Metropolitan i član alumni kluba Dostignuća mladih. Zanima je sve iz oblasti preduzetništva, pa se konstantno edukuje na tom polju kroz različite kurseve i seminare koje pohađa. Takođe Sara je i član Studentskog parlamenta UM-a, gde je zadužena za društveno odgovorne projekte, ali i humanitarne akcije – što je još jedna njena velika ljubav i ponosni je volonter Crvenog krsta.

 

Svaka tema koja se održava u okviru planiranog projekta – Student2Student se pokriva sa teorijskog, kao i praktičnog aspekta, a uskoro će biti još webinara sa različitim temama koje će držati isključivo studenti Univerziteta Metropolitan iz Beograda i Niša.

 

PRISTUP NA LINK:
 
 https://us04web.zoom.us/j/840726327

 
 
Ne propustite prvi u nizu MET webinara zakazan za sredu u 18h.
 
#OstaniKodKuće i pridruži se Sari Broćić na besplatnom Zoom webinaru!