Uspešno održano finale Metropolitan Talenata 2024.

Uspešno održano finale Metropolitan Talenata 2024.

13.05.2024.

Takmičenje – Metropolitan Talenti koje se tradicionalno održava već 18. godinu za redom na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu, dobilo je svoje pobednike za novu generaciju studenata, iz oblasti IT-a, menadžmenta i digitalnih umetnosti.

 

Tokom celodnevnog događaja, atmosfera je bila puna uzbuđenja i entuzijazma, dok su učesnici pokazivali svoju kreativnost i inovativnost kroz različite zadatke i projekte. Svi prisutni su imali priliku da se upoznaju sa najnovijim trendovima i tehnologijama u svojim oblastima interesovanja, što je doprinelo razmeni ideja i stvaranju inspirativne atmosfere.

 

Želimo da se posebno zahvalimo žiriju koji je uložio veliki trud i stručnost u procenu radova i odabiru pobednika. Takođe, izražavamo veliku zahvalnost mentorima koji su nesebično delili svoje znanje i iskustvo sa učesnicima, doprinoseći njihovom profesionalnom razvoju.

 

Hvala na podršci i našim dragocenim sponzorima koji su omogućili da se takmičenje Metropolitan Talenti održi na visokom nivou – kompanijama Pepsi i Knjaz Miloš.

 

Pobednici takmičenja iz svake oblasti,  dobili su i nagrade partnera takmičenja MET Talenti – EQUILIBRIO obrazovni sistem 3x premium kurs stranog jezika po izboru pobednika i Go2Travelling 3x specijalno putovanje. Naša saradnja je od presudnog značaja za uspeh i razvoj mladih talenata!

 

Nakon prezentacije ideja, žiri je imao težak zadatak – odabrati pobednike među izuzetno talentovanim učesnicima. Pobednicu su:

 

Razvoj video igara – Igor Janković

Dizajn interaktivnih medija – Julija Rakić

Menadžment – Mateja Mitrović

 

Ovogodišnje takmičenje Metropolitan Talenti definitivno je dokazalo da je budućnost puna talenta i kreativnosti! Čestitamo svim učesnicima i pobednicima na njihovom zalaganju i inspirativnim projektima. Jedva čekamo da vidimo kako će nastaviti da ostavljaju svoj pečat u oblastima kojima će se baviti na Univerzitetu Metropolitan!