Uspešno održan prvi Digital Marketing and Biz Day na MET-u, u Nišu i Beogradu

Uspešno održan prvi Digital Marketing and Biz Day na MET-u, u Nišu i Beogradu

1.04.2024.

Prvi Digital Marketing and Biz Day je tokom vikenda održan na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu i Nišu! Ovaj jedinstveni događaj okupio je stručnjake iz oblasti digitalnog marketinga, poslovanja i preduzetništva kako bismo zajedno istražili najnovije trendove i tehnike u svetu digitalnog biznisa.

 

Digital Marketing and Biz Day nije bio samo edukativni događaj – bio je to uzbudljiv doživljaj koji je učesnicima omogućio da se upuste u svet digitalnog biznisa i marketinga, razmene ideje sa vrhunskim stručnjacima iz industrije, kao i da se druže i spoje sa svojom generacijom koja deli ista interesovanja. Sve ovo uz mogućnost osvajanja vrednih nagrada.

 

Čestitamo timovima i takmičarima koji su bili najbolji i osvojili vredne nagrade vaučere 1. mesto – 1.000€, 2. mesto 700€, 3. mesto 500€, za studije na Fakultetu za menadžment.
 

Beograd:

 

  1. mesto osvojio je tim AD
  2. mesto osvojio je tim 2
  3. mesto ovojio je tim IV_0154

 

Niš

 

  1. mesto osvojio je tim Guatria
  2. mesto osvojio je tim Dream team
  3. mesto osvojio je tim METteam

 

Svi učesnici su uživali u zabavi uz podršku partnera kompanija Samsung, Guarana, Aqua Viva,Tube i PepsiCo, kojima se i ovog puta beskrajno zahvaljujemo na podršci.

 

Veliko hvala našim gostujućim panelistima i profesorima sa MET-a, u Beogradu – Jasmina Koprivica, Ivana Ov Ćirković, Ana Penjović, Tamara Vučenović, Milica Slijepčević, Anastasija Đurić, Aleksandar Radukin i Ivan Ćosić. U Nišu – Dimitrije Stojanović, Nikola Mladenović, Nikola Jovanović, Katarina Boričić, Dejana Stanković, Miloš Stojanović i Marina Grubor.

 

Takođe, zahvaljujemo se našim fantastičnim MET mentorima, kao i stručnom žiriju na posvećenom vremenu!

 

Ovaj događaj nije samo obogatio znanje i veštine učesnika, već je i otvorio vrata novim mogućnostima i inspiraciji za buduće poduhvate u digitalnom svetu. Hvala svima koji su bili deo ovog nezaboravnog događaja, a budite sigurni da nas očekuju još mnogi slični u budućnosti!