Uspešno održan Meet Fashion @ MET – Dan otvorenih vrata Modnog dizajna

Uspešno održan Meet Fashion @ MET – Dan otvorenih vrata Modnog dizajna

10.06.2024.

Na Univerzitetu Metropolitan uspešno je održan događaj Meet Fashion @ MET, dan otvorenih vrata Modnog dizajna, koji je okupio buduće studente i ljubitelje mode.

 

Događaj je organizovan sa ciljem da pruži uvid u najnovije trendove i inovacije u svetu mode, kao i da inspiriše mlade dizajnere na njihovom kreativnom putu.

 

Na događaju su se predstavili naši profesori sa Fakulteta digitalnih umetnosti, Aleksandar Protić, Katarina Samardžić, Lidija Jovanović, Ljiljana Adamov Miličić i Marina Kostić. Oni su takođe održali i kreativne radionice tokom koji su učesnici imali priliku da čuju o najnovijim dostignućima u dizajnu, tehnologiji i održivoj modi, kao i da učestvuju u interaktivnim radionicama. Najbolji su osvojili i posebne nagrade.

 

Meet Fashion @ MET događaj je još jednom potvrdio da Univerzitet Metropolitan predstavlja vodeću obrazovnu instituciju u oblasti dizajna!

 

Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali u organizaciji i realizaciji ovog uspešnog događaja, kao i svim učesnicima koji su pokazali svoj talenat i kreativnost!

 

Vidimo se na Univerzitetu Metropolitan!