Uskršnja čarolija, studenti Univerziteta Metropolitan posetili Prihvatilište za decu  Beograda i Dom Duško Radović u Nišu

Uskršnja čarolija, studenti Univerziteta Metropolitan posetili Prihvatilište za decu Beograda i Dom Duško Radović u Nišu

29.04.2024.

Studenti i stipendisti Univerziteta Metropolitan, inspirisani duhom Uskrsa i željom da pruže podršku najmlađima, organizovali su posebnu humanitarnu akciju i tom prilikom posetili Prihvatilište za decu Beograda i Dom Duško Radović u Nišu, pružajući mališanima nezaboravne trenutke radosti i podrške.
 
Tokom posete, studenti su organizovali kreativne radionice, oslikavajući uskršnja jaja i praveći uskršnje čestitke. Takođe, pripremljeni su poklon paketi koji su dodatno obradovali i usrećili mališane.
 
Ova inicijativa predstavlja izraz posvećenosti Univerziteta Metropolitan podršci onima kojima je to najpotrebnije i planiramo da u budućnosti učestvujemo na što više ovakvih akcija. Cilj je stvaranje lepih uspomena i pružanje podrške u odrastanju svakog deteta.
 
Univerzitet Metropolitan izražava zahvalnost Prihvatilištu za decu Beograda i Domu Duško Radović u Nišu na gostoprimstvu, kao i svojim studentima koji su pokazali posebno angažovanje i humanost.