Univerzitet Metropolitan će tradicionalno i ove godine predstaviti svoje akreditovane studijske programe, stipendije i pogodnosti za buduće student, od 06. do 07. marta 2020. godine u okviru EDU fair by Integraledu sajma obrazovanja u Belexpocentru (Španskih boraca 74, Beograd).

 

Svi posetioci sajma i štanda Univerziteta Metropolitan imaće priliku da se informišu o ranim upisnim rokovima, tradicionalnim i online studijskim programima, Osnovnim akademskim studijama na Fakultetu informacionih tehnologija, Fakultetu za menadžment i Fakultetu digitalnih umetnosti. Takođe će moći da dobiju i sve odgovore vezane za Master i Doktorske studije.

 

Zanimljivo je da će ove godine na sajmu obrazovanja po prvi put biti predstavljena maskota Univerziteta Metropolitan – METi, koja simbolizuje inovativnost, kreativnost i želju za znanjem, odnosno vrednosti koje se vezuju za Univerzitet Metropolitan. Takođe će biti lansirana i video igra METi GO, koju su kreirali studenti UM-a.

 

Srednjoškolcima će biti predstavljena brojna takmičenja u okviru kojih mogu da dobiju besplatnu četvorogodišnju školarinu, kao i druge vredne nagrade, a tu je dinamičan i kreativan sadržaj, kako bi posetioce naveli da razmisle čime žele da se bave u budućnosti.

 

Posetite naš štand na sajmu obrazovanja u petak i subotu, iskorisite priliku da našim profesorima i studentima postavite pitanja i saznate zašto smo Univerzitet #1 prema mišljenju studenata!