Univerzitet Metropolitan i Artists Anonymous na Nišville Jazz Festivalu

Univerzitet Metropolitan i Artists Anonymous na Nišville Jazz Festivalu

9.08.2023.

Kao i prethodnih godina, Univerzitet Metropolitan će učestvovati na najposećenijem džez festivalu jugoistočne Evrope – Nišville Jazz Festivalu. Nišville će se održati na Niškoj tvrđavi i trajaće od 10. do 13.avgusta 2023.
 
Svima koji posete Festival biće omogućeno da se u večernjim satima prepuste kvalitetnom muzičkom sadržaju, ali i umetničkim ostvarenjima najtalentovanijih studenata sa Fakulteta digitalnih umetnosti, na platou letnje pozornice Niške tvrđave, u periodu od 18:00 do 22:00 časa. Studenti Fakulteta digitalnih umetnosti će i ove godine, pored izložbe, svim zainteresovanim posetiocima izrađivati brzopotezne portrete i ispisivati kaligrafske sadržaje, uz brojna iznenađenja u vidu poklona.
 
Takođe, #1 humanitarni shop ARTISTS ANONYMOUS, fueled by powered by Univerzitet Metropolitan će posetiocima predstaviti autentične proizvode koji će na Festivalu moći da se kupe, a sav prihod biće usmeren u humanitarne svrhe, onima kojima je pomoć najpotrebnija.
 
Pridružite nam se na Nišville Jazz Festivalu, uživajte u muzici i izvanrednim radovima studenata Univerziteta Metropolitan.