Univerzitet Metropolitan i “Artists Anonymous” donirali sredstva organizaciji Animal Rescue Serbia

Univerzitet Metropolitan i “Artists Anonymous” donirali sredstva organizaciji Animal Rescue Serbia

16.01.2024.

U cilju podrške i zaštite životinja, Univerzitet Metropolitan i “Artists Anonymous, uz pomoć Festivala pasa svih rasa “Ulični psi” zajednički su ostvarili inicijativu doniranja sredstava organizaciji Animal Rescue Serbia.

 

Univerzitet Metropolitan i “Artists Anonymous” pripremili su posebnu humanitarnu akciju za Festival pasa svih rasa “Ulični psi”– naši studenti Fakulteta digitalnih umetnosti dizajnirali su specijalni PETS MERCH, inspirisan životinjama. Svi posetioci festivala koji su došli sa svojim ljubimcima imali su jedinstvenu priliku da im naši studenti, na licu mesta, naprave i personalizovani ceger, sa motivima po izboru.

 

Na ovaj način prikupljen je novac za ovu donaciju organizaciji Animal Rescue Serbia, koja se već dugi niz godina posvećuje zaštiti i brizi o napuštenim životinjama širom zemlje. Ponosni smo na ovu inicijativu, jer ona pokazuje angažman Univerziteta Metropolitan, u društveno odgovornim projektima, a u isto vreme podstiče svest o važnosti zaštite životinja u našem društvu.

 

Univerzitet Metropolitan vas poziva da nam se pridružite na svim narednim humanitarnim akcijama i doprinesete zajedničkom naporu za poboljšanje uslova života životinja u Srbiji!