Univerzitet Metropolitan je jedna od vodećih naučno-obrazovnih institucija u Srbiji i regionu, koja u okviru osnovnih akademskih studija obrazuje buduće profesionalne i etičke lidere spremne za izazove budućnosti društva. Ujedno je to i bio razlog da se Metropolitan kao društveno odgovorna visokoškolska ustanova priključi Udruženju – Pokret za decu TRI PLUS, u realizaciji dodatnih popusta za članove Ponosne kartice 2020, za školovanje dece iz porodica koje imaju troje i više dece.

 

Na obostrano zadovoljstvo je sklopljen Ugovor o saradnji, kako bi se podržao natalitet u Srbiji i kako bi smo pokazali da mislimo na naše građane i njihovu bolju budućnost. Univerzitet Metropolitan je omogućio svim članovima „Ponosne kartice 2020“ pravo na popust od 10% za upis na osnovne akademske studije, za sve četiri godine, tj. na ukupnu vrednost školarine za izabrani studijski program na nekom od fakulteta: Fakultetu informacionih tehnologija, Fakultetu za menadžment ili Fakultetu digitalnih umetnosti.

 

Svoju snagu Univerzitet Metropolitan gradi na kvalitetu obrazovanja i bliskoj saradnji sa poslovnom zajednicom, formirajući obrazovane i uspešne akademske građane, koji čine naše društvo – jer već 15 godina zajedno kreiramo vašu budućnost!