Umetnost i humanost – ARTISTS ANONYMOUS (AA) ONLINE SHOP

Umetnost i humanost – ARTISTS ANONYMOUS (AA) ONLINE SHOP

25.12.2020.

Dragi ljubitelji umetnosti, a pre svega humanosti – predstavljamo vam Artists Anonymous (AA) ONLINE SHOP sa proizvodima autentičnog dizajna, za svakoga, za sve – jer lepota, dobrota i umetnost jedino mogu spasiti svet.

 

Artists Anonymous je kreativni kanal i neprofitabilna organizacija nastala 2017. godine od kada se posvećeno bavi socijalno angažovanim dizajnom, pod pokroviteljstvom Univerziteta Metropolitan. Sam koncept AA ONLINE SHOP-a je kreirala Madlena Dašić, profesorka Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan, sa ciljem da mladi vizuelni komunikatori šalju značajne poruke za opšte dobro.

 

Umetnici iz Artists Anonymous-a ne samo da studiraju na Univerzitetu Metropolitan, već vredno rade i na socijalno angažovanim projektima. Kreirali su najnoviju kolekciju raznovrsnih proizvoda pod poznatim sloganom – „MI kreiramo, VI kupujete, ZAJEDNO doniramo”. Umetnička dela različitih autora su implementirana na različitim prozivodima. Reč je o mladim ljudima, najsvežijim umovima kreativnog sveta, koji su odlučili da doniraju svoj rad, talenat, umeće i dizajn, i na taj način budu deo humanitarnih akcija Artists Anonymous-a. Proizvodi su osmišljeni za višenamensku upotrebu kako bi vama svaki dan bio malo maštovitiji i autentičniji.

 

AA ONLINE SHOP je u saradnji sa Crvenim krstom Beograd, sva sredstva namenio za realizaciju programskih aktivnosti iz oblasti socijalne zaštite i brige, za socijalno ugroženu decu tj. za njihovo osnaživanje.

 

U izazovnoj godini koja je iza nas, pokretanjem inovativnog ARTISTS ANONYMOUS ONLINE SHOP-a, dajemo vam mogućnost da svoju humanost izrazite na jedan novi i drugačiji način. Pogledajte naš zanimljiv asortiman proizvoda i pokloni ispod jelke će biti jedinstveni, kreativni i razlikovaće se od svih dosadašnjih – i sve to uz potpuno bezbednu online kupovinu i dostavu na vašu adresu.

 

Odaberite nešto kreativno iz naše šarolike ponude, napravite svoju porudžbinu shodno ličnim afinitetima i učinite humano delo – jer sav prihod od prodatih AA proizvoda ide u humanitarne svrhe, za decu kojoj je pomoć najpotrebnija.

 

Srećan AA donatorski ONLINE SHOP >>