Udruženje NURDOR dodelilo zahvalnicu Univerzitetu Metropolitan

Udruženje NURDOR dodelilo zahvalnicu Univerzitetu Metropolitan

30.10.2019.
Održana je, sada već tradicionalna, zajednička, humanitarna akcija Univerziteta Metropolitan, neprofitabilne organizacije Artists Anonymous i Udruženja NURDOR za pomoć u izgradnji roditeljske kuće dece obolele od malignih bolesti. Humanitarna akcija je održana na platou ispred Kalče, na kojoj su učestvovali studenti I, II i III godine Grafičkog dizajna Fakulteta digitalnih umetnosti, zajedno sa profesorima.

 

Posebnu zahvalnost dugujemo FDU profesorima – Miletu Kocevu, Mariji Radosavljević i Tiani Mitić, koji su pružili podršku u organizaciji i realizaciji ove humanitarne akcije. Takođe, profesori su zajedno sa studentima iscrtavali brzopotezne portrete i ispisivali kaligrafskim pismom imena sugrađana, kako bi se prikupilo što više novca za donaciju.

 

Za odličnu saradnju i nastavak iste, Poslovno-obrazovni centar Univerziteta Metropolitan iz Niša je dobio zahvalnicu od Udruženja NURDOR, takođe je tokom humanitarne akcije dogovoren i nov projekat za proleće, gde će studenti Univerziteta Metropolitan zajedno sa profesorima oslikati i urediti spoljni izgled sadašnje roditeljske kuće, sa simboličnim grafitima i slikama.

 

U nastavku pogledajte atmosferu sa održane humanitarna akcija Univerziteta Metropolitan i Udruženja NURDOR – Pruži korak, zajedno za roditeljsku kuću.