Učešće Univerziteta Metropolitan na CARNET-ovoj THECUC  konferenciji u Hrvatskoj

Učešće Univerziteta Metropolitan na CARNET-ovoj THECUC konferenciji u Hrvatskoj

10.11.2023.

Univerzitet Metropolitan je bio pozvan da učestvuje na CARNET-ovoj THECUC konferenciji u Hrvatskoj, koja je održana od 8. do 10. novembra u Vodicama. Naš Univerzitet su predstavljali: predsednik prof. dr Dragan Domazet, prof. dr Miroslava Raspopović Milić i MSc Jovana Jović. THECUC konferencija je okupila gotovo 1000 učesnika iz visokog obrazovanja širom Evrope, sa fokusom na temu „Digitalna transformacija visokog obrazovanja: Inovacije za budućnost učenja i poučavanja“.

 

THECUC konferencija je okupila blizu 1000 učesnika iz visokog obrazovanja iz Evrope. Profesor dr Dragan Domazet je predstavio naš univerzitet i ostvario poslovnu saradnju sa partnerima iz Hrvatske.

 

Prof. dr Miroslava Raspopović Milić je predstavila rezultate ERASMUS+ ILEDA projekta (“Improving online and blended learning with educational data analytics”, ref. broj 2021-1-BG01-KA220-HED-000031121) u okviru prezentacije „Improving online and blended learning with educational data analytics: Results of the ILEDA Erasmus+ project“.

 

Jovana Jović, student doktorskih studija, je na konferenciji prezentovala rad na temu: „Tailoring knowledge: Adaptive content recommenders in personalized learning environments”.