TIM STUDENATA FAKULTETA ZA MENADŽMENT OSVOJIO 1. MESTO NA TAKMIČENJU MARKETING CHALLENGE

TIM STUDENATA FAKULTETA ZA MENADŽMENT OSVOJIO 1. MESTO NA TAKMIČENJU MARKETING CHALLENGE

6.04.2022.

Tim studenata Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan ušao je u finale i osvojio 1. mesto na takmičenju Marketing Challenge, čiji je organizator Fakultet za menadžment Herceg Novi. MET tim činili su studenti stipendisti iz Beograda i Niša Fakulteta za menadžment: Sara Broćić i Ivan Nježić (studenti 3. godine u Beogradu), Anja Veličković (studentkinja 2. godine u Nišu) i Pavle Mitić (student 3. godine u Nišu). Mentori MET tima bili su dekan Fakulteta za menadžment prof. dr Vladimir Škorić i asistent na Fakultetu za menadžment MSc Ecc Milica Mladenović.

 

Zadatak takmičenja Marketing Challenge obuhvatio je kreiranje marketing strategije za kulturno-umetničke organizacije sa područja Boke Kotorske u cilju animiranja većeg broja građana, posebno mladih ljudi, za posetu kulturno-umetničkim događajima, primenom digitalnih i tradicionalnih kanala.

 

U prethodna 2 meseca studenti Univerziteta Metropolitan su vredno i posvećeno radili na kreiranju inovativnog rešenja zadatka takmičenja, uz podršku mentora, visoku motivaciju i razmenu kreativnih ideja. U finalu takmičenja prikazali su rezultate marketing istraživanja koje su sproveli i predstavili svoju inovativnu marketing strategiju koju su kreirali kao rešenje zadatka takmičenja. Naši studenti su pri usmenoj finalnoj prezentaciji pred predstavnicima žirija iz obrazovnih institucija i turističkih organizacija iz Crne Gore pokazali visok nivo prezentacionih veština, timskog duha i entuzijazma, što je i im je i donelo pobedu.

 

Čestitamo našem UM timu i želimo im još puno ovakvih i većih uspeha!