Studenti Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan su na ovogodišnjoj, tradicionalnoj izložbi radova – DizajnUM5 predstavili talenat i znanje. Raznolikost ideja i radova koji su prikazani, bila je i više nego dovoljna da bi se videlo do koje mere je zastupljena kreativnost studenata.

 

DizajnUM5 je otvorila dekan Fakulteta digitalnih umetnosti, prof. dr Katarina Kaplarski gde je zajedno sa svojim kolegama svečano dodelila Povelje za izuzetan uspeh i angažovanje, studentima FDU-a za sva tri smera. Sa smera Modni dizajn, povelju je dobila studentkinja sa četvrte godine Ivana Vorguca, sa Dizajna interaktivnih medija Janko Lazarević, student druge godine i Marija Mijušković studentkinja sa prve godine Grafičkog dizajna, koja nastavu parti putem internet (online) studija.

 

Izložba je otvorena još danas, u prostorijama Univerziteta Metropolitan u Beogradu. Planirano je da u septembru najbolji radovi studenata sa Godišnje izložbe – DizajnUM5 budu izloženi i u galeriji Pro3or, gde ćete još jednom moći da vidite ono što ste propustili ili da utvrdite gradivo.