Svečana dodela indeksa za MET brucoše 2022.

Svečana dodela indeksa za MET brucoše 2022.

28.09.2022.

Univerzitet Metropolitan će dočekati novu generaciju brucoša 2022/23., koji su prepoznali Univerzitet Metropolitan, kao visokoškolsku ustanovu koja već 17 godina uspešno obrazuje profesionalne i etičke lidere. Ponosni smo na još jednu generaciju koja je odlučila da nam ukaže poverenje i nastavi svoje obrazovanje sa nama, jer Univerzitet Metropolitan je tu da svoje studente podrži i usmeri na putu ka profesionalnom uspehu, a cilj nam je da naši studenti nastave da nižu uspehe kao i do sada!

 

Svečana dodela indeksa – Beograd
– 1. oktobar 2022., u prostorijama Univerziteta Metropolitan u Beogradu, na adresi Tadeuša Košćuška 63.
Studentima Fakulteta za menadžment i Fakulteta informacionih tehnologija indeksi će biti podeljeni u 12h, dok će studentima Fakulteta digitalnih umetnosti indeksi biti podeljeni u 15h.

 
 

Svečana dodela indeksa – Niš

– 1. oktobar 2022. godine sa početkom u 12h, u prostorijama Univerziteta Metropolitan u Nišu, na adresi Bulevar Svetog Cara Konstantina 80A.

 

Brucoše će pozdraviti osnivač i predsednik Univerziteta Metropolitan, profesor dr Dragan Domazet zajedno sa dekanima i drugim profesorima, kao i zaposlenima.

 

Pozivamo sve roditelje i prijatelje da nam se pridruže na svečanoj dodeli indeksa, da pruže podršku MET brucošima, budućim akademskim građanima u danu koji se pamti!

 

Vidimo se na MET-u!