Univerzitet Metropolitan je tradicionalno, na kraju godine organizovao svečanu dodelu diploma za svoje studente Osnovnih, Master i Doktorskih akademskih studija.

 

Dodela diploma je održana na Metropolitanu u Beogradu, za 112 studenata koje je na početku svečane ceremonije pozdravio osnivač i rektor Univerziteta, profesor dr Dragan Domazet i istakao koliko je rada i pažnje uloženo u svakog studenta, i da je siguran da će diplomirani studenti UM-a imati uspešnu i perspektivnu karijeru. Takođe rektor je istakao da svaki diplomac, kao alumni student uvek može da računa na buduću podršku od strane Metropolitana.

 

Dekani sva tri fakulteta su uručili diplome prisutnim diplomcima i preneli im motivacione poruke za dalji rad. Ispred Fakulteta informacionih tehnologija diplomirane studente je pozdravila profesorka dr Miroslava Raspopović, zatim ispred Fakulteta digitalnih umetnosti – profesorka dr Svetlana Smolčić Makuljević i sa Fakulteta za menadžment – profesor dr Radomir Šalić.

 

Čestitamo 11. generaciji studenata, uspešnih MET diplomaca na završenim studijama Univerziteta Metropolitan i sigurni smo da će stečeno znanje primeniti za bolju budućnost našeg društva.