Svečana dodela diploma na Univerzitetu Metropolitan 2023.

Svečana dodela diploma na Univerzitetu Metropolitan 2023.

25.12.2023.

Svečana dodela diploma za 15. generaciju studenata Univerziteta Metropolitan, održaće se u sredu, 26. decembra od 18h u učionici U1, na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu.

 

Diplome će svečano dodeliti za osnovne, master i doktorske akademske studije predsednik Univerziteta Metropolitana, profesor dr Dragan Domazet, kao i dekani i profesori: profesor Mile Kocev za Fakultet digitalnih umetnosti, profesor dr Nemanja Zdravković za Fakultet informacionih tehnologija i profesorka dr Tamara Vučenović, sa Fakulteta za menadžment.

 

Univerzitet Metropolitan već 18 godina kontinuirano dokazuje svoj kvalitet kroz svaku novu generaciju studenata. Njihov uspeh nakon završetka studija jasno potvrđuje da Univerzitet Metropolitan pruža vrhunsko obrazovanje koje se može meriti sa najprestižnijim svetskim univerzitetima. Ova dodela diploma predstavlja ne samo kraj studiranja, već i početak budućnosti naših diplomaca. Njihova dostignuća su ogledalo uspeha našeg univerziteta i inspiracija za sve buduće generacije.

 

Dragi diplomci, radujemo se vašem dolasku! Vidimo se!