Udruženje studenata informatike FONIS i ove godine organizuje edukativan projekat „Studenti studentima“ – S2S koji se održava u online formatu, u periodu od 11. do 13. decembra 2020. godine, a Univerzitet Metropolitan već tradicionalno pruža nesebičnu podršku održavanju ovog projekta.

 

Ove godine projekat se sastoji iz dva dela. Prvi deo projekta je panel diskusija, pod nazivom „Od studentske klupe do ekspertske pozicije“, čiji je pokrovitelj kompanija Bosch, a zakazana je za 11. decembar. Drugi deo projekta obuhvata devet besplatnih i edukativnih radionica koje će se održati 12. i 13. decembra, a na kojima će biti reči o raznim temama iz oblasti IT-a.

 

Struktura projekta „Studenti studentima“ je jedinstvena, zato što podstiče polaznike da bez ustručavanja komuniciraju sa svojim predavačima, i tako stvara prijatnu atmosferu u kojoj se lako i brzo uči.

 

Prijave su otvorene od 23. novembra do 5. decembra, a svi zainteresovani studenti se mogu prijaviti putem sajta: www.s2s.fonis.rs gde će pronaći i sve informacije o projektu – S2S.