Koliko su zapravo fashion modeli i radovi studenata Modnog dizajna Fakulteta digitalnih umetnosti, prikazano je na izložbi – Kreativa na METar, koja je svečano otvorena u okviru galerije BFW Choice Pop Up Store-a u samom centru Beograda.
 
Na izložbi su prikazani radovi studenata od prvog predavanja do završnih kolekcija, gde se vidi svaki izazov koji su savladali tokom 4 godine. Prikazani su različiti modeli korz skice, kolaže, 3D modelovanje i animaciju. Svi koji su bili prisutni na otvaranju izložbe – Kreativa na METar, zapravo su bili svedoci novih modnih tendencija i mogli su da prošetaju modnom pistom kreativnih procesa, i inspiracija naših mladih dizajnera. Studenti Modnog dizajna čiji su radovi deo ove fenomenalne modne izložbe su: Anja Plemić, Ivana Vorguca, Danijela Mitrović, Strahinja Tabaković, Nikolija Rajković, Katarina Krajnović, Sofija Mitrović, Samra Hamzić, Ivana Marčak, Sandra Šumarac, Luna Mitić, Jelena Borisavljević, Irena Čuturić, Marija Radišić, Jovana Branić, Milica Tovilović, Marina Živković, Jelena Nedeljković, Dejana Marković, Anđela Petrović, Dragana Vujić i Teodora Paunović.
 
Studentima su kao i uvek u samoj organizaciji izložbe pomogli profesori sa smera Modni dizajn: Katarina Samardžić, Tijana Pavlov i Aleksandar Protić, dok su profesorke Fakulteta digitalnih umetnosti, dekanka Katarina Kaplarski i Milica Slijepčević pružile studentima dodatnu podršku.
 
Izložba – Kreativa na METar je otvorena do 12. aprila u BFW Choice Pop Up Store-u (II sprat, Rajićeva Shopping Center), za sve modne sladokusce koji žele da vide i osete modnu scenu najvećih svetskih metropola, kroz radove sadašnjih i budućih modnih profesionalaca.