Profesor Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan, dr Viktor Radun je zajedno sa studentima sa četvrte godine posetio izdavačku kuću HERA.edu iz Beograda, i kroz posetu održao praktičnu nastavu.

 

 

HERA.edu se bavi izdavaštvom i konsaltingom iz oblasti društvenih i humanističkih nauka. Pored toga, HERA.edu organizuje i različita naučna i stručna savetovanja, konferencije iz menadžmenta, marketinga, finansija, kao i konsaltinga.

 

Praktična nastava je održana u prostorijama izdavačke kuće HERA.edu, gde je vlasnica i direktorka, Zorica Stablović Bulajić i stručno osoblje firme organizovalo predavanje i okrugli sto. Diskutovalo se o aktuelnim temama iz oblasti marketinga i menadžmenta, današnjim problemima, pitanjima poslovanja u Srbiji, i potencijalnim mogućnostima za zaposlenje mladih ljudi.

 

Studenti su imali priliku da se upoznaju sa radom izdavačke kuće HERA.edu, njihovom velikom i raznovrsnom izdavačkom produkcijom, kao i sa knjigama drugih izdavača iz oblasti marketinga, menadžmenta, poslovne ekonomije, finansija, preduzetništva i srodnih oblasti.

 

Poseta izdavačkoj kući HERA.edu je bila izuzetno inspirativna za studente Univerziteta Metropolitan, gde su dobili zanimljive informacije koje će im značiti za dalju profesionalnu karijeru.