Rešenja pakovanja diplomiranih FDU studenata – Isidore Tomić i Pavla Ćirića na međunarodnom sajtu Dizajna pakovanja (POTW)

Rešenja pakovanja diplomiranih FDU studenata – Isidore Tomić i Pavla Ćirića na međunarodnom sajtu Dizajna pakovanja (POTW)

5.01.2021.

Studentski radovi iz domena Dizajna pakovanja i istoimenog predmeta, koji studenti pohađaju na Fakultetu digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan, kod profesorke Ane Kecman Miletić, publikovani su na međunarodnom sajtu za Dizajn pakovanja – Packaging of the World (POTW).

 

Diplomirani i uspešni studenti FDU-a, čija su se rešenja dizajna pakovanja našla na međunarodnom sajtu POTW su Isidora Tomić i Pavle Ćirić. Isidora i Pavle su tokom studija na Univerzitetu Metropolitan pokazali svoj talenat i znanje kroz mnogobrojna takmičenja na kojima su osvajali vredne nagrade, ali i dali svoj lični pečat dizajnu uopšte, sa svojim kreativnim idejama.

 

Objavom radova naših studenata na međunarodnom sajtu za Dizajn pakovanja, jeste samo još jedna nagrada za rad i trud koji su zajedno sa profesorkom Anom Kecman Miletić tokom studija realizovali kroz različite projekte. Na sledećim linkovima pogledajte radove UM studenata na međunarodnom sajtu za Dizajn pakovanja:

 

 

Packaging of the World (POTW) postoji od 2008. godine i ubrzo je postao jedan od vodećih blogova o dizajniranju ambalaže na Internetu. POTW ima za cilj da inspiriše dizajnere iz celog sveta, objavljujući neke od najzanimljivijih i najkreativnijih projekata velikih globalnih agencija, ali i studentskih projekata. Njegova misija tokom proteklih godina ostala je ista – stvoriti web stranicu za pakovanja što je više moguće jednostavniju i privlačniju. Danas, sa hiljadama projekata u arhivi, POTW uključuje dizajnere ambalaže, vlasnike preduzeća, reklamne agencije, studente, proizvođače i dobavljače, prikupljajući mesečno preko milion poseta i utisaka ljubitelja dizajna.