Kako rade i razmišljaju studenti Univerziteta Metropolitan, moglo se nedavno čuti i videti na UM-u u Beogradu, u okviru projekta – Student2Student koji se po prvi put realizovao uz podršku studentske organizacije Met Lab.

 

Studenti su imali priliku da uz projekat – Student2Student steknu nova znanja i dodatno razviju svoje veštine na radionici „Web Design“. Program je vodio Ilija Bogdanović, stipendista i student Fakulteta digitalnih umetnosti, zajedno sa svojim timom, a gde su prisutni studenti upoznati sa osnovama UI i UX dizajna, kao i sa programom Figma.

 

Projekat – Student2Student se na Univerzitetu Metropolitan realizuje kao novi i izuzetno važan, sa ciljem da se svim MET studentima omogući besplatno usavršavanje iz različitih oblasti IT-a, dizajna i menadžmenta. Svaka tema koja se održava u okviru planiranih radionica se pokriva sa teorijskog, kao i praktičnog aspekta.

 

Osluškujući želje i predloge studenata, Met Lab zajedno sa svojim timom radi na profesionalnom razvoju onih koji to žele. Budite u toku i pratite studentsku organizaciju Met Lab, jer vas uskoro očekuje još dosta zanimljivih radionica.