Profesorka Fakulteta za menadžment i Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan dr Milica Slijepčević, kao izvrsni stručnjak u oblastima marketinga, PR-a, upravljanja ljudskim resursima i menadžer za komunikacije u kompaniji  ’’Dunav osiguranje’’, kao i predsednica Centra za komunkaciju Flou, izabrana je za jednog od članova žirija ovogodišnjeg -Grand Prix-a Hrvatskog udruženja za odnose s javnošću, koji će se održati online 22. aprila 2021. godine.

 

Hrvatsko udruženje za odnose s javnošću (HUOJ) profesionalno je udruženje koje okuplja stručnjake za odnose s javnošću i druge stručnjake za komunikacije, sa ciljem osposobljavanja, stručnog usavršavanja i informisanja svojih članova i sa ciljem poboljšanja standarda profesije odnosa s javnošću, kao i njihovog ugleda u široj javnosti.

 

Nagrada Grand PRix za najbolje PR projekte dodjeljuje u kontinuitetu već 14 godina, a od ove godine dobila je i međunarodni karakter. Međunarodni žiri čini 12 osoba, po 3 iz Slovenije, Srbije i BiH te Hrvatske.

 

Nagrada se dodjeljuje u 6 kategorija, a svoje projekte ostvarene tokom 2020. godine mogu prijaviti sve agencije, korporacije, nevladine organizacije i javne ustanove.

 

Kriza zbog pandemije velika je prilika za odnose s javnošću i sve koji se bave tim poslom, da pokažu snagu i važnost komunkacija u kriznim vremenima, zato je ova nagrada ove godine posebno važna i zato smo veoma ponosi smo što će naša profesorka biti deo jednog ovako velikog međunarodnog događaja!