Pozivamo vas na besplatu radionicu na temu Dizajn pakovanja i ilustracije

Pozivamo vas na besplatu radionicu na temu Dizajn pakovanja i ilustracije

21.04.2016.

Pozivamo sve zainteresovane da u petak 6. maja u 14h dodju na besplatnu radionicu na temu  Dizajn pakovanja i ilustracije koja se organizuje na Univerzitetu Metropolitan!

 

Radionice iz dizajna pakovanja osmišljene su tako da na zanimljiv i kreativan način  omoguće učesnicima jednostavno korišćenje tehnike prelaska dvodimenzionalne forme u trodimenzionalnu formu, koja je osnov u dizajnu pakovanja.

 

Izrada Papirne igračke obuhvata savladavanje osnovnih kreativnih tehnika: bigovanje, sečenje, savijanje, lepljenje i sklapanje tj. kreiranje trodimenzionalne forme od dvodimenzionalnog materijala odnosno papira sa ciljem razvijanja zanatskih veština.

 

Nakon interesantnog tehničkog procesa koji će učesnici raditi uz pomoć profesorke Fakulteta digitalnih umetnosti – Ane Kecman Miletić, koji podrazumeva sečenje i bigovanje, učesnici će razvijati i svoje kreativne sposobnosti osmišljavanjem ilustracije za papirnu igračku uz pomoć profesora Ilustracije –Borisa Kuzmsnovića.

 

Ono što je potrebno jeste da učesnici osmisle lik ili karakter po svom nahodjenju za papirnu igračku kako bi je na kraju sklopili kao svoj finalni proizvod.

 

PRIJAVA