Apsolventi Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan su u okviru predmeta Dizajn portfolia pod mentorstvom profesorke Madlene Dašić, predstavili kreativnu i smelu izložbu „DeZine“, kroz autentične formate „Zine“ knjiga i sve to ujedinili u jednu nesvakidašnju, multimedijalnu prezentaciju.
 
Izložba „DeZine“ je izazvala oduševljenje svih koji su bili deo nesvakidašnjeg i drugačijeg pogleda na umetnost. Čitanje i gledanje različitih formata „Zine“ knjiga koje su apsolventi FDU-a odabrali za izložbu, od digitalnih prezentacija do prostornih instalacija i specifičnih, po malo i kontraverznih, dobila je sve pohvale. Svaki rad ima svoju priču koja oslikava našu svakodnevnicu u kojoj živimo. Izložbu „DeZine“ su podržali i profesori Fakulteta digitalnih umetnosti, kao i profesor dr Dragan Domazet, predsednik i rektor Univerziteta Metropolitan.
 
Izložba je otvorena do nedelje, 24. marta 2019. godine u fenomenalnom prostoru galerije – Kvaka 22 (Ruzveltova 39), koja podseća na centre alternativne kulture u Berlinu. Svi sugrađani koji su željni da vide jedinstveno shvatanje knjige „Zine“, očima naših kreativnih studenata, još uvek imaju priliku i dobrodošli su.