Univerzitet Metropolitan tradicionalno organizuje rane upisne rokove. Maturanti imaju mogućnost da, bez obzira što još uvek nisu završili srednju školu, polažu prijemni ispit, izvrše upis i obezbede svoje mesto na željenom studijskom programu na vreme. Kompletnu dokumentaciju dostavljaju po završetku četvrtog razreda i položenog maturskog ispita. Prvi rani prijemni ispit, za školsku 2019/2020. je zakazan 23. marta, sa početkom u 12 časova. Prijavite se OVDE.

 

Na Univerzitetu Metropolitan je moguće upisati studije iz oblasti informacionih tehnologija, menadžmenta i dizajna. Na osnovim akademskim studijama obrazujemo ukupno 9 stručnih profila, a pravo za prijavu na prijemni imaju maturanti koji završavaju gimnaziju ili srednju strušnu školu u četvorogodišnjem trajanu, kao i kandidati koji su ranije završili čatvorogodišnju srednju školu.

 

Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica u vezi sa upisom na Univerzitet Metropolitan, odgovore na najčešća pitanja možete pronaći OVDE, ili nas kontaktirajte putem e-maila ili telefona. Takođe, budite slobodni da nas posetite u našim prostorijama u Beogradu ili Nišu, svaki radni dan od 9 do 17 časova, kako biste videli naše prostorije i kako bismo vas detaljnije informisali o svemu što vas interesuje. Dobrodošli ste!