Studenti Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan u Beogradu, u okviru predmeta Odnosi s javnošću kod profesorke dr Tamare Vučenović, imali su zanimljivo gostujuće predavanje osnivača kompanije Blink2, Dragane Pešić Lević uspešne PR i event menadžerke sa višegodišnjim iskustvom.
 
Studenti su bili u prilici da čuju kako izgleda vođenje uspešne kompanije sa jakom reputacijom, koja dugi niz godina organizuje različite događaje za preko 1000 učesnika. Dragana je prenela studentima različite situacije iz svakodnevnog života jednog PR i event menadžera, i kako zapravo izgledaju specijalni događaji iz ugla prakse.
 
Dragana Pešić Lević je osnivač agencije Blink2, specijalista za PR i organizovanje događaja sa 15 godina iskustva. Draganina specijalnost su organizovanje događaja i odnosi sa medijima, gde je postigla izuzetne rezultate u mnogobrojnim projektima. Ona je u stanju da stvara, sarađuje i uvodi novine kroz strateško planiranje i sprovođenja plana u delo. Uživa da bude kreativna i da gleda kako njene ideje postaju stvarnost. Njena ljubav prema tehnologiji i internetu se vidi na listi njenih klijenata koji su uglavnom iz ovog tržišnog segmenta.
 
Kroz zanimljivu prezentaciju i interaktivan razgovor u okviru gostujućeg predavanja – Organizacija događaja nije bauk!, studenti FAM-a su mogli dosta toga da nauče, čuju korisne savete i pitaju sve što ih interesuje o zanimanju koje je kod nas sve više u ekspanziji.