Održano takmičenje iz dizajna „Zagrizi“

Održano takmičenje iz dizajna „Zagrizi“

17.11.2014.

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo o tome da je Univerzitet Metropolitan uspešno realizovao takmičenje za učenike srednjih škola koji su pokazali svoja najkreativnija idejna rešenja iz oblasti dizajna.

 

Univerzitet Metropolitan i Sistem:i Solution Expert odabrali su pobednike takmičenja ZAGRIZI koje se održalo 15. novembra 2014. godine sa početkom u 09h na adresi Tadeuša Košćuška 63, Stari grad, 11000 Beograd. Pobednici takmičenja su učenici Tehničke škole „15. Maj“ iz Prokuplja. Članovi pobedničkog tima su: Katarina Jovanović, Aleksandar Stevanović, Jovan Mladenović, Antonio Janković, svi učenici III razreda. Idejom „Zagrizi svoje snove“ na zadatu temu takmičenja Zagrizi za budućnost, osvojili su I mesto i nagradu Univerziteta Metropolitan, vaučer od 1000€ za četvorogodišnje osnovne akademske studije, kao i nagradu partenra takmičenja kompanije Sistem:i Apple Solution Expert, iPad mini WiFI 32 GB silver i 10% popusta na svu opremu pomenute kompanije.

 

Drugo mesto osvojili su učenici Prve niške gimnazije „Stevan Sremac“: Dušan Dimić, Mario Damnjanović, Andrija Radivojević, Aleksandar Stojov, učenici III razreda, koji su osvojili iPod Shuffle 2GB i 10% popusta na svu opremu kompanije Sistem:i Apple Solution Expert.

 

Učenik I razreda Elektrotehničke škole „Nikola Tesla“ iz Beograda, Nikola Krstić osvojio je vaučer od 10% popusta na sve artikle kompanije Sistem:i Apple Solution Expert.

 

Pored glavnih nagrada, dodelili smo utešnu nagradu timu koji je imao najbolje kreativno rešenje i tim koji je imao najbolju ideju na zadatu temu. Učenice IV razreda Grafičke škole iz Beograda, Jovana Milovanović, Tamara Stajić, Milica Ćeriman i Anja Rusiti, osvojile su IV mesto za kreativno rešenje i ostvarile popust od 20% na školarinu za četvorogodišnje osnovne akademske studije Univerziteta Metropolitan, kao i vaučer od 5% popusta prilikom kupovine nekog od proizvoda kompanije Sistem:i Apple Solution Expert. Za peto osvojeno mesto dodeljena je nagrada od strane kompanije Sistem:i Apple Solution Expert, vaučer od 5% popusta na sve artikle. Ovu poziciju zauzele su učenice IV razreda Karlovačke gimnazije, Dalija Žigić i Sanja Rajić, zajedno sa učenikom IV razerda Tehničke škole „23. Maj“ iz Pančeva, Nikolom Nikolićem i Lazarom Simonovićem, učenikom III razreda iz Sedme beogradske gimnazije.

 

Za osveženje tokom takmičenja pobrinuo se generalni sponzor Knjaz Miloš podelivši svoj proizvod:

 

guarana-logo

 

 

 

Uz rad, druženje i zabavu, takmičari su imali slatko i slano posluženje sponzora:

 

 

Komisija koja je pregledala sve radove i koja je donosila odluke o pobednicima, bila je sačinjena od tri člana i to su bili: Izvršni direktor kompanije Sistem:i Apple Solution Expert – Ivan Stepanović, profesor Fakulteta digitalnih umetnosti i direktor dizjan studija Univerziteta Metropolitan – Aleksandar Čelar i profesor studijskog programa Dizajna interaktivnih medija, Mr. Rastrko Kukić.

 

Prisutnima se obratio i dekan Fakulteta digitalnih umetnosti, vanredni profesor dr. Nenad Perić, koji je govorio o bitnim činjenicama digitalnih umetnosti, ali i studiranju na Univerzitetu Metropolitan.

 

Željno smo iščekivali odluku komisije i proglašenje pobednika. Nakon proglašenja, svi su iskreno podržali odluku komisije i čestitali pobednicima takmičenja  ZAGRIZI.

 

Ovim želimo zvanično da čestitamo svim učesnicima takmičenja na originalnim i kreativnim idejama, lepom druženju i postignutim uspesima.