Održano gostujuće predavanje „Customer experience alati i njihova uloga u građenju brenda“

Održano gostujuće predavanje „Customer experience alati i njihova uloga u građenju brenda“

15.01.2024.

Gostujuće predavanje Ivana Savića održano je u sredu, 10. januara na Univerzitetu Metropolitan u Nišu u kreativnom centru. Događaj je uspešno realizovan u okviru projekta „MET Talks“, a okupio je brojne zainteresovane studente i ljubitelje marketinga.

 

Ivan Savić, direktor marketinga u kompaniji Fazi i suvlasnik kompanije Global Digital Clinic, pružio je prisutnim studentima dragocen uvid u temu „Customer experience alati i njihova uloga u građenju Brenda“. Njegova bogata karijera, započeta u kompaniji Philip Morris Serbia 2004. godine, donela je veliko iskustvo u oblastima razvoja brenda, event marketinga i customer experience. Ivan Savić je dobitnik PMI Recognition of Excellence Award 2015. godine, što dodatno svedoči o njegovom izuzetnom doprinosu oblasti marketinga.

 

Moderator predavanja bila je profesorka Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan, Marina Grubor, koja je vodila dinamičnu diskusiju o važnosti customer experience alata u izgradnji brenda.

 

MET Talks sa Ivanom Savićem predstavio je pravu priliku za studente da steknu dublje razumevanje ove ključne teme, kao i da postavljaju pitanja i učestvuju u diskusiji sa gostujućim predavačem.

 

Univerzitet Metropolitan nastavlja da se posvećuje pružanju znanja i inspiracije za profesionalni razvoj studenata. Hvala svima koji su bili deo ovog događaja.