Održano finale MET Talenta 2023.

Održano finale MET Talenta 2023.

15.05.2023.

Takmičenje – Metropolitan Talenti koje se tradicionalno održava već 17. godinu za redom na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu, dobio je svoje pobednike za novu generaciju studenata, iz oblasti IT-a, menadžmenta i digitalnih umetnosti.

 

Pored velikog interesovanja za najveće takmičenje Univerziteta Metropolitan, stručni žiri iz različitih oblasti je imao težak zadatak zbog velike konkurencije talentovanih srednjoškolaca da izabere pobednike. Pobednicima takmičenja iz svake oblasti, gde su se najviše bodovali kreativnost i inovativnost, zatim primenjivost i sama prezentacija ideje, uručenja je STIPENDIJA koja pokriva celokupnu školarinu za sve 4 godine studija.

 

Pobednici– Metropolitan Talenti za 2023. godinu su:

 

Petra Đorđević – Digitalni biznis i marketing ( Ekonomska škola, Niš, IV razred)

 

Mateja Popović – Računarske igre ( EGŠ „Nikola Tesla“ Zrenjanin, IV razred)

 

Dimitrije Fuštić – Informacione tehnologije (Srednja elektro-ekonomska škola – Bijelo Polje, IV razred)

 

Jelena Cekić – Grafički dizajn (Škola za tekstil i dizajn, Leskovac, IV razred).

 

Stručni žiri su činili profesori i vrhunski stručnjaci iz svojih oblasti sa Univerziteta Metropolitan, kao i asistenti, saradnici u nastavi i studenti: MA Igor Sabo, dr Miroslava Raspopović Milić, doc. dr Nemanja Zdravković,dr Tatjana Šibalija, saradnica u nastavi Maja Ćosić, dr Madlena Dašić, MA Mile Kocev, mr Neda Šormaz, doc. dr Vladimir Škorić, dr Tatjana Mamula i dr Milica Slijepčević.

 

Pobednici takmičenja iz svake oblasti,  dobili su i nagrade partnera takmičenja MET Talenti za 2023. godinu – EQUILIBRIO obrazovni sistem 4x premium kurseva stranog jezika po izboru pobednika i Go2Travelling 4x specijalnih putovanja.

 

Naši partneri Guarana, Aqua Viva, Tube, Chipsy, podržali su nas i ovog puta, pa su svim takmičarima njihovi proizvodi bili na raspolaganju sve vreme. Koristimo ovu priliku da im se još jednom zahvalimo!

 

Zahvaljujemo se još jednom svim učesnicima najvećeg takmičenja Univerziteta Metropolitan, a pobednicima čestitamo, ponosni smo što možemo da podržimo i nagadimo ovako talentovane mlade ljude!

 

Vidimo se na MET-u!