Održana svečana dodela diploma za 15. generaciju studenata Univerziteta Metropolitan

Održana svečana dodela diploma za 15. generaciju studenata Univerziteta Metropolitan

28.12.2023.

Univerzitet Metropolitan tradicionalno i na kraju ove godine organizovao je svečanu dodelu diploma za svoje studente osnovnih, master i doktorskih akademskih studija.

 

Dodela diploma je održana na Univerzitetu Metropolitanu u Beogradu. Na početku svečane ceremonije prisutne je pozdravio osnivač i predsednik Univerziteta, profesor dr Dragan Domazet, koji je takođe ovom prilikom dodelio povelje najboljim MET studentima da svih godina studija i studijskih programa.

 

Dekani i profesori sva tri fakulteta – profesor Mile Kocev za Fakultet digitalnih umetnosti, profesor dr Nemanja Zdravković za Fakultet informacionih tehnologija i profesorka dr Tamara Vučenović, sa Fakulteta za menadžment su uručili diplome prisutnim diplomcima, čestitali im i peneli im podršku i motivaciju za budućnost.

 

Univerzitet Metropolitan voleo bi da istakne da svaki diplomac, kao i alumni student uvek može da računa na buduću podršku od strane Univerziteta jer nastojimo da uspostavimo trajnu vezu sa svima, a uzajamna komunkacija jako nam je važna i iz tog razloga budite slobodni da nam se obratite uvek!
 

MET diplomci, čestitamo vam! Vaša predanost, rad i trud tokom studija su inspiracija za sve nas. Sada je trenutak da proslavite svoj uspeh i da se radujete novim poglavljima koja su pred vama. Ova diploma predstavlja ne samo završetak jednog dela puta, već i početak novih mogućnosti i izazova. Neka vaša strast i želja za učenjem uvek budu vaš vodič.

 

Fotografije možete preuzeti na sledećem linku:

LINK >>

 
 

Univerzitet Metropolitan je ponosan na svakog od vas i želi vam mnogo sreće u budućnosti!