Univerzitet Metropolitan tradicionalno i na kraju ove godine organizovao je svečanu dodelu diploma za svoje studente osnovnih, master i doktorskih akademskih studija, koji su diplomirali u 2021/22. školskoj godini.
 
Dodela diploma je održana na Univerzitetu Metropolitanu u Beogradu. Na početku svečane ceremonije prisutne je pozdravio osnivač i predsednik Univerziteta, profesor dr Dragan Domazet i istakao koliko je rada i pažnje uloženo u svakog studenta i da je siguran da će diplomirani studenti UM-a imati uspešne, perspektivne, dinamične i bogate karijere.
 
Dekani sva tri fakulteta su uručili diplome prisutnim diplomcima, čestitali im i peneli im podršku i motivaciju za budućnost. Ispred Fakulteta informacionih tehnologija diplomirane studente je pozdravila profesorka dr Miroslava Raspopović, zatim ispred Fakulteta digitalnih umetnosti – profesor Mile Kocev i sa Fakulteta za menadžment – profesor dr Vladimir Škorić.
 
Univerzitet Metropolitan voleo bi da istakne da svaki diplomac, kao i alumni student uvek može da računa na buduću podršku od strane Univerziteta jer nastojimo da uspostavimo trajnu vezu sa svima, a uzajamna komunkacija jako nam je važna i iz tog razloga budite slobodni da nam se obratite uvek!
 
Čestitamo 14. generaciji studenata, uspešnih MET diplomaca na završenim studijama!
 
Univerzitet Metropolitan je ponosan na vas i sve vaše uspehe! Svima želimo puno sreće u daljem životu, cenimo vaš rad i zasluženo stečene diplome!