Univerzitet Metropolitan se još jednom predstavio kao vodeća naučno-obrazovna institucija i glavni partner u okviru prve Konferencija HOĆU-NEĆU baš taj fakultet za ovu školsku godinu, koja je održana u Sokobanji.

 

Preko 300 budućih brucoša iz Beograda, Smedereva i Topole, su imali mogućnost da se informišu o nastavku svog obrazovanja tokom dvodnevnog trajanja Konferencije i bolje se upoznaju sa akreditovanim studijskim programima Univerziteta Metropolitan iz oblasti – IT-a, menadžmenta i dizajna. Pored kreativnih i poučnih radionica koje su predstavnici UM-a održali, srednjoškolci su mogli da se zabave i uz VR koji je bio postavljen u okviru štanda Metropolitana.

 

Radionicu iz oblasti informacionih tehnologija, budućim brucošima, održao je ekspert za kriptovalute iz firme ECD.rs, Aleksandar Matanović koji je govorio o blokčein tehnologiji i zanimljivostima iz kripto sveta. Za kreativnu radionicu iz dizajna, bila je zadužena asistentkinja Fakulteta digitalnih umetnosti, Nataša Ilić sa temom o kreiranju vizuala, dok je radionicu iz menadžmenta pod nazivom „Društvene mreže i novi načini promocije“ održala uspešna stipendistkinja i studentkinja završne godine Fakulteta za menadžment, Sanja Šunjevarić.

 

Vidimo se i na drugoj Konferenciji HOĆU-NEĆU baš taj fakultet, koja će se održati od 15. do 17. februara 2020. godine takođe u Sokobanji i u okviru koje će biti realizovane nove radionice iz oblasti informacionih sistema, dizajna i menadžmenta za sve zainteresovane srednjoškolce koji su željni novog znanja.