Održan MET TECH INNO DAY, na Univerzitetu Metropolitan u Nišu

Održan MET TECH INNO DAY, na Univerzitetu Metropolitan u Nišu

31.05.2023.

U subotu, 27. maja na Univerzitetu Metropolitan u Nišu, održan je specijalan i besplatan IT seminar – MET TECH INNO DAY, namenjen svim srednjoškolcima, studentima i ljubiteljima informacionih tehnologija. Svim učesnicima koji nisu bili u mogućnosti fizički prisustvuju događaju, bilo je omogućeno praćenje putem LIVESTREAM-a.

 

Vrhunski IT stručnjaci su prisutnima približiti kako i na koji način IT inženjeri razmišljaju i donose odluke i prezentovali su najaktuelnije oblasti koje menjaju tok IT budućnosti. Po završetku stručnih predavanja, bile su organizovane i radionice na kojima su svi učesnici imali priliku da steknu praktična znanja iz nekih od najaktuelnijih oblasti u IT industriji. Radionice su održane pod mentorstvom profesora i asistenata sa Fakulteta informacionih tehnologija, Univerziteta Metropoltan, u pitanju su Prof. dr Igor Franc, Doc. dr Miroslava Jordović Pavlović, Dr Miloš Jovanović, MA Milan Ličina, kao i specijalni gost izvršni direktor IceFyre Solutions, Andreja Žujković. Koristimo ovu priliku i da im se zahvalimo za trud i vreme koji su uložili da MET TECH INNO DAY prođe ovako uspešno.

 

Svi učesnici  dobili su i SERTIFIKAT Univerziteta Metropolitan za učešće na MET TECH INNO DAY-u. Sertifikat omogućava oslobođenje od polaganja prijemnog ispita za sve one koji budu zainteresovani da upišu osnovne akademske studije na Fakultetu informacionih tehnologija.

 

Svi koji nisu bili u mogućnosti da dođu, ili prate uživo livestream, MET TECH INNO DAY mogu pogledati na sledećem linku: