Održan MET Alumni Talks na Univerzitetu Metropolitan u Nišu

Održan MET Alumni Talks na Univerzitetu Metropolitan u Nišu

21.05.2024.

U okviru novog projekta „MET Alumni Talks“, uspešno smo ugostili naše MET alumniste Marinu Damjanović – Generalnog menadžera i partnera u kompaniji IceFyre Solutions, Nikolu Tasića – Software Architect Associate u kompaniji Vega IT Lambda i Jovana Vujovića – Senior Software Engineer u kompaniji Onyx IQ.

 

Studenti su na događaju imali priliku da čuju kako su naši MET Alumnisti izgradili uspešne karijere u IT industriji nakon završenih osnovnih studija na Univerzitetu Metropolitan, na Fakultetu informacionih tehnologija. Naši gosti su predstavili svoj put tokom studija i angažovanja u iMet službi na Univerzitetu Metropolitan, podelili svoja iskustva u radu u IT kompanijama, kao i ključne veštine i znanja koja su im pomogla da izgrade uspešne karijere.

 

Događaj je bio interaktivan, omogućavajući studentima da postavljaju pitanja, dele svoja iskustva i viziju o daljem profesionalnom usavršavanju i međusobno se povezuju. Ovo je bila izvanredna prilika za studente da dobiju vredne savete i motivaciju od uspešnih profesionalaca koji su nekada bili na njihovom mestu.

 

Ne propustite sledeći MET Alumni Talks! Vidimo se uskoro!