Prošli su novogodišnji praznici i sugrađani širom Srbije su dobili novogodišnje MET razglednice, koje su ilustrovali studenti Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan, povodom još jedne humanitarne akcije organizovane u TC Ušće.
 
Humanitarna akcija Univerziteta Metropolitan, koja se već tradicionalno organizuje za decu iz „Zvečanska“, ovaj put je bila u saradnji sa TC Ušće, gde su sugrađani mogli da kupe MET razglednicu, napišu poruku i željenu adresu, i doniraju simboličan novčani iznos za mališane. Dok se sam Univerzitet potrudio da razglednice stignu na vreme, na pravu adresu.
 
Tokom trajanja humanitarne akcije, prikupljeno je 35.000,00 RSD i novac je doniran Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Beogradu koji će svojim korisnicima priuštiti potrebna sredstva za lepši i kvalitetniji život. Univerzitet Metropolitan kao društveno odgovorna institucija uvek misli na one kojima je pomoć najpotrebnija i sa zadovoljstvom organizuje događaje koji spajaju ljude dobre volje.
 
MET novogodišnje razglednice su obradovale mnoge sugrađane koji su ih slali i one na čija vrata je pokucao poštar, kao i naše mališane iz „Zvečanske“, čime smo pokazali da se neke lepe vrednosti još uvek nisu izgubile i da je tako malo potrebno da nam neko izmami osmeh na lice. Ovim putem se još jednom zahvaljujemo svim sugrađanima dobre volje koji podržavaju humanitarne akcije koje organizuje Univerzitet Metropolitan.