Novogodišnje humanitarne akcije za decu iz Prihvatilišta iz Beograda i Niša

Novogodišnje humanitarne akcije za decu iz Prihvatilišta iz Beograda i Niša

4.01.2024.

Studneti Univerziteta Metropolitan iz Beograda i Niša posetili su Prihvatilišta za decu tokom praznika i kroz zajedničku aktivnost pravljenja novogodišnjih ukrasa za jelku i kucića od medenjaka se družili sa njima i ulepšali im praznične dane. Prihvatilišta koja su posetili ove godine su Prihvatilište za decu Beograda i Dom za decu “ Duško Radovic” Niš. Ova inicijativa je donela osmeh na lica mališana, dok su zajedno sa studentima stvarali prelepe ukrase koji će krasiti njihova prihvatilišta.

 

Osim stvaranja ukrasa, studenti su takođe podelili novogodišnje paketiće i ovaj gest ljubaznosti i pažnje je takođe doprineo stvaranju toplih i nezaboravnih trenutaka za decu.

 

Bez obzira što su povod ovog druženja bili novogodišnji praznici, uvek je pravo vreme za organizovanje aktivnosti koje imaju za cilj pomoć i podršku onima kojima je to najpotrebnije, a Univerzitet Metropolitan obećava da će se truditi da ovakve akcije postanu još češće, da i u budućnosti nastavi da doprinosi kreiranju lepih uspomena, koje su značajne u odrastanju svakog deteta.
 

Hvala Prihvatilištima na gostoprimstvu i hvala našim sjajnim MET studentima koji su uvek tu da osmisle i realizuju ovakve akcije! Univerzitet Metropolitan je ponosan na vas!