Novi studijski Program Engleski jezik u biznisu, na Univerzitetu Metropolitan

Novi studijski Program Engleski jezik u biznisu, na Univerzitetu Metropolitan

25.06.2024.

Univerzitet Metropolitan sa ponosom predstavlja novi studijski program Engleski jezik u biznisu, koji predstavlja jedinstvenu priliku za studente u Srbiji i regionu da steknu neophodne veštine za uspeh u globalnom poslovnom okruženju.

 

Ovaj inovativni program kombinuje dubinsko izučavanje engleskog jezika sa ključnim aspektima poslovanja, pripremajući studente za raznovrsne profesionalne uloge u korporativnom sektoru, vladinim organizacijama, nevladinim sektorima i međunarodnim institucijama. Pored obaveznih kurseva engleskog jezika, program nudi izborne predmete iz nemačkog i francuskog jezika, kao i specijalizovane kurseve iz digitalnog biznisa i marketinga.

 

Studijski program „Engleski jezik u biznisu“ na Univerzitetu Metropolitan pruža studentima širok spektar mogućnosti za profesionalni razvoj u globalnom okruženju. Sa fokusom na jezičke veštine, poslovnu komunikaciju i digitalni marketing, program je idealan izbor za sve koji teže uspešnoj karijeri u internacionalnom poslovnom svetu.

 

Univerzitet Metropolitan poziva sve zainteresovane kandidate da se preliminarno prijave za upis na studijski program Engleski jezik u biznisu sa 10% popusta na školarinu za prvu godinu studija tokom promo perioda od juna do septembra meseca!

 

SAZNAJTE VIŠE INFORMACIJA I PRIJAVITE SE