Održan je MetLab Eve na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu. Događaj je posetilo više od 30 studenata sa različitih smerova i različitih interesovanja, ali sa zanimljivim i novim idejama.
 
Skoro više od dve trećine prisutnih studenata se pridružilo Met Lab studentskoj orgnizaciji, kao i MetCase Club-u. Posle predstavljanja ciljeva i plana rada Met Lab-a i MetCase Club-a, studenti su mogli kroz neformalno druženje da se upoznaju, razmene ideje i zabave.
 
Prve aktivnosti Met Lab studentske organizacije će biti poznate nakon sastanka upravnog odbora i svih članova. Jedna od prvih aktivnosti koja je u planu, je svakako Met Alumni Talks, koji je prošlog semestra imao ogroman uspeh.
 
MetCase Club kreće sa realizacijom radionica od sledeće nedelje. Prva radionica ima za cilj upoznavanje članova kluba sa pojomom case study-a i kakvu ulogu ima teambuilding u procesu priprema za takmičenje, ali i u svakodnevnom životu.
 
Ukoliko se još uvek niste priključili uspešnim studentima Univerziteta Metropolitan, Met Lab i MetCase Club vas očekuju.