INKOMPASS je globalni Philip Morris International program plaćene prakse i ovo je treća godina za redom da se organizuje u filijalama u Srbiji. Program je namenjen studentima koji su 2019. godine upisali završnu godinu Osnovnih ili prvu ili drugu godinu Master akademskih studija, i koji žele da započnu svoju profesionalnu karijeru i primene u praksi znanja stečena na fakultetu.

 

U ovom ciklusu studenti će biti angažovani u timovima Prodaje, Marketinga i Informacionih usluga, sa mestom rada u Beogradu, kao i u timovima Održivog razvoja (EHS) i Proizvodnje u Nišu.

 

INKOMPASS program se sastoji iz dva ciklusa. U prvom ciklusu, akcenat je na integraciji studenata u kompaniju i radu na dodeljenom projektu čije će rezultate prezentovati menadžment timu. Po završetku prvog ciklusa sledi pauza tokom koje se studenti vraćaju svojim obavezama na fakultetu, ostajući u kontaktu sa kompanijom. U drugom ciklusu, studenti preuzimaju vođenje i realizaciju kompleksnijih projekata.

 

Prvi ciklus traje od 01. februara do 01. avgusta 2020., dok drugi ciklus traje od 01. septembra do 31. decembra 2020. godine.

 

Ukoliko ste ambiciozni, agilni i ispunjavate potrebne uslove i želite da prvi korak u svojoj karijeri napravite sa svetski poznatom kompanijom Philip Morris International, prijavite se od 11. novembra do 11. decembra 2019. godine putem sledećeg linka: www.inkompass.global. Studenti koji uspešno završe program, imaju mogućnost daljeg razvoja karijere u kompaniji Philip Morris International.