Neizmerna podrška sugrađana za napuštene životinje –  MET, Pets & Friends

Neizmerna podrška sugrađana za napuštene životinje – MET, Pets & Friends

13.09.2019.

Održana je još jedna humanitarna akcija za Udruženje za brigu o životinjama grada Beograda „BETA BEOGRAD“ – MET, Pets & Friends u okviru Kalemegdanskog parka, koja je privukla veliki broj sugrađana da još jednom pruže pomoć ugroženim životinjama i budu deo slogana: KUPI – DONIRAJ – NAHRANI.

 

Univerzitet Metropolitan je i ovaj put kao društveno odgovorna, obrazovna institucija uz divnu saradnju sa JP „Beogradska tvrđava“ uspeo da realizuje ovu humanitarnu akciju, koja je imala do sada najveći odziv sugrađana i medija, i uspešno prikupila novčana sredstva koja će biti donirana Udruženju „BETA BEOGRAD“.

 

Neverovatna ljubav i podrška svih koji su bili deo – MET, Pets & Friends humanitarne akcije, pokazala je da ništa nije bitno sem zajedničke pomoći na koju smo svi spremni da bi usrećili jedni druge. Kroz ovakav vid akcija se dodatno i podiže svest našeg društva da smo svi jednaki, i da naše malo nekome puno znači.

 

Univerzitet Metropolitan nastavlja sa humanitarnim radom kroz nove projekte, a jedan od njih je i otvaranje MET Art Shop-a u okviru samog Univerziteta, gde će sugrađani svakodnevno moći da kupe art work studenata Fakulteta digitalnih umetnosti i doniraju za različita udruženja i organizacije. Svečano otvaranje MET Art Shop-a će se održati u petak, 04. oktobra 2019. godine od 17h i svi su dobrodošli, a više informacija možete uskoro pronaći na našem sajtu i društvenim mrežama.