Gostujuće predavenje talentovane Irme KOHEL o dizajnu i procesu, koje je održano na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu, ostavilo je jak utisak na sve prisutne. Umesto 45 minuta, koliko je bilo planirano da predavanje traje, Irma je ipak svoju zanimljivu priču o putu ka uspehu ispričala nakon malo više od dva sata.
 
Irma je grafički dizajner, modni dizajner, dizajner proizvoda i enterijera, koja je sve to uspela da spoji u jedno – brend KOHEL. Ona je dizajner koji spaja minimalizam sa grafikom. Koristi isključivo vegan materijale i spaja proces tradicionalne grafike sa digitalnim printom. Pravi unikatne torbe, suknje i haljine koje privlače veliku pažnju. Međutim Irmin put do uspeha nije bio lak, ali talenat i istrajnost, kao i želja da se na tržištu plasira nešto novo i drugačije je dalo Irmi vetar u leđa i zagarantovan uspeh.
 
Predavanje koje je održala na Metropolitanu, bilo je na neki način slično i motivacionom govoru, gde je prisutnima dala savet da budu uporni, ambiciozni i da rade što više na realizaciji svojih ideja.