Bivši brend menadžer Red Bull-a za tri zemlje, humanista i avanturista, sada već poznata travel blogerka, Dijana Kocić, koja ima i svoj sajt sa velikim brojem ljubitelja i pratilaca, održala je gostujuće predavanje na Univerzitetu Metropolitan u Nišu.

 

Dijana je studentima koji pohađaju sekciju Grafički dizajn kod profesorke Marije Radosavljević, održala motivaciono predavanje povodom nove prezentacije i priče iz Afrike „Travel MeetUp Afrika“, gde je volontirala kao predavač u jednoj lokalnoj osnovnoj školi. Ovom nesvakidašnjem predavanju su prisustvovali i studenti sa Fakulteta digitalnih umetnosti i Fakulteta za menadžment.

 

U slobodno vreme Dijana je travel blogerka i kreator sadržaja, dok joj je hobi da kreira fotografije, video klipove ili tekstove, kako za svoje mreže, tako i za kompanije i turističke organizacije. Kao diplomirani menadžer Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, prihvatila je organizovanje mesečnog okupljanja #TravelMeetUp gde deli iskustva i priče sa svojih uzbudljivih, i nezaboravnih putovanja.

 

Kako je Dijana istakla nakon uspešno održanog predavanja za naše studente – njen cilj je bio da svojom fascinantnom pričom motiviše studente za rad na sebi, i da pored osnovnog akademskog obrazovanja budu humani, da više volontiraju, da budu deo zajednice, da razmenjuju znanje i da daju jedni drugima podršku, a najpre da budu hrabri u svojim odlukama i ne odustaju tako lako od svojih snova.