Još jedna samostalna izložba profesorke Fakulteta digitalnih umetnosti Vesne Pavlović, pod nazivom – Misaone vibracije, koja je prikazana u okviru Kulturnog centra Pančevo u Galeriji „Milorada Bate Mihailovića“ (Žarka Zrenjanina 1, Pančevo).

 

Izložba je realizacija treće nagrade na 48. Salonu umetnosti Pančeva „UMETNOST / IZRAZ = IZLAZ“, gde je profesorka Pavlović predstavila ručno rađene omote za ploče, sa kojima nas vraća u neko prošlo vreme, osamdesete godine kada se slušala kvalitetna Yu Rock muzika. Profesorku Pavlović je za inspiraciju ovog nesvakidašnjeg viđenja umetnosti vodilo vreme kada su se slala pisma, kada su papir i ručno pisane poruke bile vredan deo svakodnevnog života, koji se u današnjem, digitalnom vremenu izgubio. Izložbu – Misaone vibracije možete pogledati do 26. septembra 2019. godine.
 

Profesorka Vesna Pavlović je do sada imala 22 samostalne izložbe, a preko 250 kolektivnih, kako kod nas tako i u inostranstvu gde je učestvovala i na 15 likovnih kolonija. Član je ULUS-a od 1997. godine i Niškog grafičkog kruga, a na Univerzitetu Metropolitan predaje crtanje i slikanje već 13 godina, i jedna je od omiljenih profesora sa kojima studenti uživaju da uče i rade.