BRITISH INTERNATIONAL SCHOOL organizuje humanitarni bazar pod nazivom „SEVENTIES DISCO“ u subotu 19. maja 2018. godine, od 10:30 do 15:30 časova, u predivnom dvorištu i zgradi Osnovne škole, koja se nalazi na adresi Užička 7a (Dedinje) u Beogradu. Na bazaru će se predstaviti i Univerzitet Metropolitan uz „Artists Anonymous Belgrade“, koji se bavi socijalno angažovanim dizajnom i udružuje dizajnere iz različitih branši, sa jednom zajedničkom idejom – Mi kreiramo, Vi kupujete, Mi doniramo!
 
Ove godine bazar je tematski posvećen disko muzici i disko stilu sedamdesetih godina. Kao i prethodnih 15 godina, koliko je duga tradicija bazara, prikupljena sredstva biće usmerena za pomoć onima kojima je to najpotrebnije. Ove godine sredstva će biti donirana Dečijoj bolnici u Tiršovoj u Beogradu, Odeljenju za hematologiju i onkologiju.
 
Posetioci će imati priliku da kupovinom kupona učestvuju u nagradnom izvlačenju i osvoje dragocene nagrade. Pored ostalog, to će biti vaučeri donirani od strane raznih prestižnih hotela, restorana i kompanija. Izuzetno zanimljiv scenski program, štandovi za hranu, aktivnosti i igre za decu i još mnogo toga očekuje posetioce na ovogodišnjem bazaru „SEVENTIES DISCO“.
 

Dođite da zajedno pomognemo našoj deci!

 

Ulaz je besplatan.