U okviru zajedničke aktivnosti Kreativnog centra Univerziteta Metropolitan u Nišu i projekta Univerziteta Metropolitan „MET Talks“ održaće se online panel diskusija preko Zoom platforme na temu “Business Coaching“ u sredu, 3. marta u 18h. U diskusiji će učestvovati gošće iz Makedonije – Marina Ančevska, međunarodno sertifikovani sistemski NLP master trener i executive coach, te Limba Veselinović, međunarodno sertifikovani life i executive coach.

 

Online panel diskusija pružiće uvid u pojam, značaj i benefite coaching-a u savremenom životu, kako za pojedince, tako i za preduzeća. Na panelu će biti reči o vrstama coaching-a i razlici između individualnog i grupnog. Panelisti će predstaviti svoja iskustva na osnovu dugugodišnjeg rada sa pojedincima i preduzećima. Takođe će se govoriti o „mitovima“ vezanim za očekivanja od coaching-a i razloge iz kojih se može otići na coaching, bilo da ste menadžer sa dugogodišnjim iskustvom ili student koji želi da pokrene svoj posao. Diskusija će biti na srpskom jeziku i panelisti će se uključiti uživo iz Skoplja.

Marina Ančevska je osnivač i direktor Centra za poslovnu psihologiju i NLP u Skoplju, međunarodno sertifikovani sistemski NLP master trener i executive coach po licenci NLP University International-a kod najznačajnijih NLP trenera Roberta Diltsa i Judith DeLozier, holistički terapeut i trener joge. U radu sa mnogim međunarodnim kompanijama i pojedincima, Marina pruža jedinstveni stil treninga i kombinaciju metoda i tehnika za buđenje potencijala i podsticanje ljudi na rast i razvoj, ohrabrujući ljude na dugotrajne promene, postizanje izazovnih ličnih i poslovnih ciljeva, te kreiranje budućnosti kakvu žele. Marina je takođe konferencijski, TV i radio govornik, autor članaka u domaćim i međunarodnim časopisima iz oblasti NLP-a, autor knjige za lični razvoj „Jednostavno ja“, te dobitnica nagrade za najuspešniju ženu 21. veka na Balkanu 2019. godine i nagrade za najuspešniju ženu menadžera u Makedoniji 2016. godine.

 

Limba Veselinović je međunarodno sertifikovani life i executive coach po programu kompanije za trening coacheva Noble Manhattan Coaching iz Engleske, te predsednik divizije ove škole u Skoplju – Coaching Support Group. Zahvaljujući svom velikom poslovnom iskustvu u regrutovanju ljudskih resursa, Limba pomaže preduzetnicima, freelancerima, liderima, rukovodiocima i konsultantima da pronađu svoj pravi poziv i svrhu života, da rastu, grade i razvijaju svoje poslovanje i karijeru kroz definisanje jasnih akcionih koraka. Limbin jedinstveni coaching pristup i metode prilagođene svakom pojedincu pomažu njenim klijentima da prevaziđu prepreke u ostvarenju svojih ciljeva i postignu najbolje rezultate u karijeri i životu kako bi živeli izbalansiran i ispunjen život. Kao business i growth coach, Limba je dobitnik globalne nagrade Brainz 500 Global Award za 2020. godine od strane Brainz Magazine-a.

 

Moderator online panel diskusije: MSc Ecc Milica Mladenović, rukovodilac Kreativnog centra i asistent na Fakultetu za menadžment Univerziteta Metropolitan.

 

Pozivamo vas da budete deo MET TALKS online panel diskusije i da od eksperata iz oblasti coaching-a dobijete nova praktična saznanja o pojmu coaching-a i načinima na koje coaching može služiti ljudima kako bi ostvarili svoj puni potencijal u životu.

Prijavite se OVDE >>

 

Ne propustite MET online panel diskusiju u sredu od 18h!