MET TALKS / Održano predavanje „Škrabac: Kako kreativne ideje i humor stvaraju nove poslovne prilike“

MET TALKS / Održano predavanje „Škrabac: Kako kreativne ideje i humor stvaraju nove poslovne prilike“

14.11.2023.

Gostujuće predavanje Ane Babić održano je u utorak, 7. novembra na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu. Događaj je uspešno održan u okviru projekta MET Talks i okupio je bojne zainteresovane studente.

 

U sklopu projekta MET Talks, Univerzitet Metropolitan je ugostio Anu Babić, talentovanu preduzetnicu i osnivačicu brenda Škrabac, kako bi podelila svoje iskustvo i znanje na temu „Kako kreativne ideje i humor stvaraju nove poslovne prilike“.

 

Ana Babić, koja stoji iza brenda Škrabac, ima bogato iskustvo u dizajnu enterijera, ilustraciji i preduzetništvu. Sa diplomom sa VSLPUSS-a u oblasti dizajna enterijera, Ana je pronašla način da svoju strast prema slikanju i crtanju poveže sa poslovnim svetom. Njeni radovi su bili izloženi širom zemlje i inostranstva, a takođe su bili objavljeni u raznim dizajnerskim knjigama i magazinima. Godine 2014. Ana je pokrenula brend Škrabac, koji je postao prepoznatljiv po svojoj kreativnosti i humoru.

 

Na predavanju, Ana je govorila o izazovima i potencijalima kreativnog preduzetništva, ističući kako je uspela da svoju ljubav ka umetnosti pretvori u uspešan posao. Takođe je podelila svoje iskustvo uvođenja brenda Škrabac na tržište i internacionalizaciji malog biznisa. Moderator predavanja bila je profesorka Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan, Hristina Mikić.

 

MET Talks sa Anom Babić privukao je pažnju studenata koji su imali priliku da postavljaju pitanja i diskutuju o temi kreativnog preduzetništva.

 

Pratite naše najnovije vesti kako biste ostali u toku sa svim aktuelnostima na Univerzitetu Metropolitan. Hvala svima koji su prisustvovali ovom događaju i podržali našu misiju obogaćivanja obrazovanja.