MET TALKS / održano predavanje „ Uloga digitalnih tehnologija u održivom razvoju turizma“

MET TALKS / održano predavanje „ Uloga digitalnih tehnologija u održivom razvoju turizma“

19.06.2024.

Gostujuće predavanje Branislava Dogandžića održano je u ponedeljak, 10. juna na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu. Događaj je uspešno održan u okviru projekta MET Talks i okupio je brojne zainteresovane studente.

 

Predavanje je obuhvatilo osnovne aspekte digitalizacije u turizmu, njen značaj i upotrebu podataka. Branislav Dogandžić je detaljno objasnio kako tehnologija utiče na promene u turističkoj industriji i naglasio važnost digitalnih rešenja u održivom upravljanju turističkim destinacijama. Studenti su imali priliku da se upoznaju sa studijom slučaja „Visit-Serbia.Online“, prvom domaćom digitalnom turističkom platformom, koja je pokrenula primenu digitalnih rešenja u turizmu.

 

Moderator gostujućeg predavanja bila je  profesorka Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan, Zorica Lazić.

 

Ovo predavanje predstavlja samo jedan od mnogih inspirativnih događaja koje Univerzitet Metropolitan organizuje. Ostajemo posvećeni u pružanju znanja i inspiracije za vašu profesionalnu budućnost, i nastavljamo da organizujemo događaje koji će obogatiti vaše obrazovanje.

 

Hvala vam što ste bili deo ovog događaja, i nastavite da pratite naše najnovije vesti kako biste ostali u toku sa svim aktuelnostima na Univerzitetu Metropolitan.